Weboldalak

A weboldalak

 

AZ ÁLTALAD VÁLASZTOTT LÉTEZŐ MEGJELENÉS, SZEMÉLYRE SZABVA +DOMAINNÉV +TÁRHELY 1 ÉVRE

TELJESEN EGYEDI KINÉZET EGYEDI FUNKCIÓKKAL?
Kérd a személyre szabott árajánlatunkat a főoldalon található kapcsolati űrlapon 

Minden weboldal elkészítése egy

beszélgetéssel kezdődik, ahol eldöntjük mire van szükséged. Tapasztalataink alapján ez a legfontosabb rész mivel itt alapozzuk meg weboldalad/webshopod alapvető tulajdonságait funkcióit itt derül ki melyik árkategóriába tartozik az elképzelésed az esetek 90%-ban a bruttó 150.000Ft os weboldal megfelel a kívánalmaknak.

Weboldalaink kialakításakor, ha igényeid megkövetelik, lehetőségünk van, extra biztonsági funkciók és szolgáltatások beépítésére. Ezen funkciók előnyeiről, egy személyes, ingyenes!!! tanácsadás formájában minden ügyfelünket tájékoztatjuk. Szükség esetén, egy felkészítő tréninget is tartunk, annak használatáról, hasznosságáról.

Az elmúlt évek trendjei és tapasztalatai alapján nyugodtan kijelenthetjük, hogy mind a statikus mind a dinamikus weboldalak sokat fejlődtek. Látványos, praktikus, modern megjelenést és funkciókat érhetünk el amik segíthetnek akár egy retró, letisztult vagy innovatív webes megjelenés kialakításában.

Mivel dolgozunk? Bármivel!!!

Azt tapasztaltuk, hogy a legtöbb honlapkészítő vállalkozás egy maximum két tartalomkezelő rendszerrel dolgozik és azokkal old meg mindent, ez alapvetően egyáltalán nem baj mivel mi is szeretjük az elismert és bevált módszereket WordPress, Joomla, Drupal, Opencart .... és sorolhatnánk, de ha úgy tetszik egy Html ben megírt weboldal is elegendő lehet, ha épp ilyet képzeltél el magadnak.

Bármelyik rendszerhez húz a szíved nyugodt lehetsz nem fogunk megtéríteni és győzködni arról, hogy melyiket válaszd.

Ha eldöntöttük melyik módszerrel dolgozzunk látványtervet készítünk, ez lehet papír alapú rajzolt vagy elektronikus/digitális formátum jpg, pdf, html. A látványterv kérhető a funkciókat és a reszponzív dizájnt bemutató demó oldal bemutatásával is ez utóbbi minden árkategóriában kérhető +10% előre befizetésével.